Over ons

Opmaatondersteuning is opgericht door Juf Ruby. Zij is opgegroeid in het Amsterdam West van de jaren 80. Leren en jezelf blijven ontwikkelen heeft altijd centraal gestaan in het leven van Ruby. Juf worden was haar droom, ingegeven vanuit idealisme.      

Juf Ruby heeft haar droom nooit losgelaten en heeft haar ambities gevolgd. Haar eerste baan als juf, was op een buurtschool in Amsterdam Bos en Lommer. Een band opbouwen met de  klas, veel plezier hebben met elkaar en tegelijkertijd hard werken en goede resultaten boeken, zo stond zij al vroeg bekend. Vanuit Bos en Lommer vlinderde zij uit over de stad, diverse scholen van Amsterdam Zuid, naar Centrum, tot Amsterdam Zuidoost.  Steeds nieuwsgierig en vaak met verbazing over de grote verschillen tussen scholen.

De ambitie om het beste onderwijs te bieden aan alle leerlingen resulteerde in het volgen van diverse aanvullende studies en opleidingen. De studie tot Remedial Teacher en de Master Special Educational Needs opleiding zijn hiervan het meest relevant.

De rol als leerkracht werd uitgebreid en Juf Ruby werkte o.a. als Remedial Teacher, rekencoördinator, begeleider Passend Onderwijs en Intern Begeleider. Ook maakte zij de overstap naar het Speciaal Onderwijs. Daar ontwikkelde  juf Ruby haar specialisme - omgaan met leerachterstanden en gedragsproblemen. Zij ondersteunde daar zowel leerlingen als leerkrachten.

Vanaf 2016 was zij actief als consultant voor de Algemene Onderwijsbond waarbij zij streed voor gelijke onderwijskansen voor een ieder.

Opmaatondersteuning

In 2017 heeft  Juf Ruby Opmaatondersteuning opgericht. Werken in een rustige veilige en omgeving  aan je eigen doelen, begeleid door juffen en meesters. Met verschillende pakketten zodat kwalitatief goede  bijles ook betaalbaar blijft.  

Opmaatondersteuning is ook een bijlesschool waar eisen worden gesteld.  Wil je echt groeien en je leerachterstanden inhalen, dan vraagt dat inzet en vooral oefening! Samen bereiken wij de mooiste resultaten!

In korte tijd is Opmaatondersteuning  uitgegroeid tot een professionele bijlesschool. De meeste leerlingen komen uit Amsterdam maar ook leerlingen uit  Almere, Zaandam en Purmerend weten ons te vinden. Juf Ruby werkt inmiddels ook met andere collega leerkrachten in de praktijk.

Leerlingen komen met plezier bij Juf Ruby en collega’s. Sommige leerlingen hebben het hier zo naar hun zin dat ze niet eens opgehaald willen worden en door willen blijven werken.

Juf Ruby ondersteunt tot vandaag de dag op verschillende scholen binnen en buiten Amsterdam .

 

 

 

 

Leerling aanmelden

thumbs-up-healthy-smiling-girl