Over ons

Opmaatondersteuning is opgericht door Juf Ruby. Wij investeren in sterke leerlingen die vol zelfvertrouwen het leven tegemoet treden. Goed aanvullend onderwijs, daar zetten wij ons voor in. Bij ons werken leerlingen in een rustige en veilige omgeving aan hun eigen doelen, begeleid door gediplomeerde juffen en meesters.  

Door middel van bijlessen in combinatie met coaching zorgen wij voor extra zelfvertrouwen, persoonlijke groei en verbetering van schoolresultaten.

De meeste leerlingen komen uit Amsterdam Nieuw West, maar ook leerlingen uit  Almere, Zaandam en Purmerend weten ons te vinden. Leerlingen komen met plezier bij Opmaatondersteuning. Sommige leerlingen hebben het zó naar hun zin dat ze niet eens opgehaald willen worden en door willen blijven werken.

​Ook ondersteunt Opmaatondersteuning bij de organisatie van zomerscholen en helpen wij bij buurtinitiatieven en maatschappelijke projecten.

Bij ons is elk kind welkom, en geloven wij in de leerbaarheid van alle kinderen.

                         Samen bereiken wij de mooiste resultaten! 

thumbnail_Ruby 2019

 


Juf Ruby

"Goed onderwijs maak je samen "

Elk kind verdient het beste onderwijs en dezelfde kansen. Met die reden heb ik in 2017 Opmaatondersteuning opgericht. 

Met meer dan 30 jaar onderwijservaring, als leerkracht, Remedial Teacher en Intern Begeleider weet ik wat er speelt binnen het onderwijs. In het Speciaal Onderwijs ontwikkelde ik mijn specialisme; omgaan met leerachterstanden en gedragsproblemen. Ik heb de studie Remedial Teaching en de Master Special Educational Needs afgerond en ben opgeleid als kindercoach. 

Je ziet mij regelmatig op scholen, in de rol van leerkracht, RT-er of interim IB-er. 

 

Lotte 2

 


Juf Lotte

Juf Lotte is een geboren Amsterdamse met een groot hart voor alle leerlingen. Juf Lotte werkt inmiddels tien jaar in het Amsterdamse onderwijs en heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd waardoor zij kinderen uitstekend kan helpen met hun leervragen. Zij heeft veel ervaring in de onder- midden- en bovenbouw. Ze is vrolijk en werkt op een serieuze en rustige manier met leerlingen.

Agathe

 

Juf Agathe

Juf Agathe is een juf bij wie leerlingen het fijn vinden. Ze werkt zeer nauwkeurig en weet elke les afwisselend en prettig in te vullen. Ze vindt het belangrijk om een band op te bouwen met leerlingen en onderhoudt ook regelmatig contacten met ouders en scholen. 

Juf Agathe is een allrounder: ze heeft veel ervaring met de bovenbouw, en ook met leerlingen uit de middenbouw behaalt zij goede resultaten. Ze is naast haar werk voor Opmaatondersteuning ook werkzaam bij Citotraining Amsterdam.

cropped-logo-rots-en-water
ikleeranders-logo-e1389173623153
Logo gecertificeerd trainer alle teksten de baas
CRKBO_Docent
Ikleerlerenlogo