Over ons

In 2017 is Opmaatondersteuning opgericht door Juf Ruby. Wij investeren in sterke leerlingen die vol zelfvertrouwen het leven tegemoet treden. Goed en betaalbaar aanvullend onderwijs, daar zetten wij ons voor in. Bij ons werken leerlingen in een rustige en veilige omgeving aan hun eigen doelen, begeleid door gediplomeerde juffen en meesters.  

In korte tijd is Opmaatondersteuning uitgegroeid tot een professionele bijlesschool. De meeste leerlingen komen uit Amsterdam, maar ook leerlingen uit  Almere, Zaandam en Purmerend weten ons te vinden. Leerlingen komen met plezier bij Opmaatondersteuning. Sommige leerlingen hebben het zó naar hun zin dat ze niet eens opgehaald willen worden en door willen blijven werken.

Opmaatondersteuning is ook een bijlesschool waar eisen worden gesteld. Wil je echt groeien en je leerachterstanden inhalen vraagt dat natuurlijk om inzet en om oefening. Elk kind is welkom en elk kind is leerbaar. Samen bereiken wij de mooiste resultaten!

 

thumbnail_Ruby 2019


Juf Ruby

Juf Ruby werkt al 25 jaar in het onderwijs in Amsterdam als leerkracht, Remedial Teacher, begeleider Passend Onderwijs en Intern Begeleider. In het Speciaal Onderwijs ontwikkelde zij haar specialisme: omgaan met leerachterstanden en gedragsproblemen. Ze heeft de studie Remedial Teaching en de Master Special Educational Needs afgerond.

Lotte 2


Juf Lotte

Juf Lotte is een geboren Amsterdamse met een groot hart voor alle leerlingen. Juf Lotte werkt inmiddels tien jaar in het Amsterdamse onderwijs en heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd waardoor zij kinderen uitstekend kan helpen met hun leervragen. Zij heeft veel ervaring in de onder- midden- en bovenbouw. Ze is vrolijk en werkt op een serieuze en rustige manier met leerlingen.

Agathe

 
Juf Agathe

Juf Agathe is een juf bij wie leerlingen het fijn vinden. Ze werkt zeer nauwkeurig en weet elke les afwisselend en prettig in te vullen. Ze vindt het belangrijk om een band op te bouwen met leerlingen en onderhoudt ook regelmatig contacten met ouders en scholen. 

Juf Agathe is een allrounder: ze heeft veel ervaring met de bovenbouw, en ook met leerlingen uit de middenbouw behaalt zij goede resultaten. Ze is naast haar werk voor Opmaatondersteuning ook werkzaam bij Citotraining Amsterdam.

cropped-logo-rots-en-water
ikleeranders-logo-e1389173623153
Logo gecertificeerd trainer alle teksten de baas
CRKBO_Docent
Ikleerlerenlogo